Μαρί-Λωρ Αργυριάδου

Η Λωρίν είναι Ρεφλεξολογος, αλλα ασχολείται και με μασαζ, ενεργειακες θεραπείες (Reiki), και με φυσική θεραπευτική.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αφρική όπου γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο. Σπούδασε στην Γαλλία Γαλλική φιλολογία και τελείωσε τις σπουδές της σε κολλέγιο με ειδικότητα γραμματιακής υποστήριξης για υψηλόβαθμα στελέχη.

Μετά από μερικά ταξίδια διάλεξε με τον σύζυγος να μένει στην Ελλάδα, και απέκτησε δυο παιδιά: τον Νικόλα και την Ορέλια, και τώρα μια θαυμάσια εγγονή, την Ισαμπελλα…

Δούλεψε πολλά χρόνια σε εισαγωγική εταιρεία, άλλα πάντα ενδιαφερόταν έντονα για πνευματικές απασχολήσεις. Ασχολήθηκε με την Kundalini Yoga, Διαλογισμό Φυσικές και Εναλλακτικές Θεραπείες, Σαμανισμό και άλλες πτυχές της Πνευματικότητας.

Ξεκίνησε με το REIKI το 2006 παίρνοντας τον πρώτο βαθμό. Το 2007 πήρε το δεύτερο βαθμό, και το ΜΑSTER REIKI (Δασκάλας) το 2011.

Ενδιάμεσα το 2010 πήρε το AVALOKITESVARA REIKI MASTER.

Τον 2009 αποφάσισε με ενθουσιασμό μετα από εφαρμογή πάνω της να ασχοληθεί με την ρεφλεξολογία. Σπούδασε, πέρασε τις εξετασεις με επιτυχία και έγινε ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ τον 2011. Είναι μέλος του Συλλόγου Ρεφλεξολόγων της Ελλάδας.

Το 2013 αποφάσισε να μάθει διαφορετικούς τύπους μασάζ , μεταξύ των οποίων το Thai Oil Massage, Thai Chair Massage και Παραδοσιακό Thai Massage.

Στις αρχές του 2017 παρακολούθησε το Βασικό Επίπεδο - Basic DNA και στη συνέχεια το Προχωρημένο Επίπεδο - Advanced DNA της Θεραπείας Θήτα/Theta Healing®.

Aυτήν την στιγμή ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες και καλλιτεχνικές δημιουργίες.