Γιώργος Χριστοδούλου (George Christodoulou Jagaro)

Ο Γιώργος γεννημένος στην Δημοκρατία της Τσεχίας από Έλληνες γονείς άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες (Wado Ryu Καράτε) σε ηλικία 9 χρονών.

Στα 15 του πήρε 1o Dan, μαύρη ζώνη (ενηλίκων) από τον Ιάπωνα Master Tatsuo Suzuki 8o Dan και ήταν ο πρώτος στην Ευρώπη που είχε αυτή την διάκριση.
Από αυτήν την ηλικία άρχισε επίσης να διδάσκει.

Διακρίθηκε σε Πανελλήνιο επίπεδο και φόρεσε τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος σε Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες και έγινε Ομοσπονδιακός Προπονητής.
Παράλληλα με τις 2,5 δεκαετίες ενασχόλησης με τις πολεμικές τέχνες στράφηκε στην Γιόγκα και τον Διαλογισμό.

Στη Γιόγκα ερεύνησε και εξασκήθηκε σε διάφορα μονοπάτια (Χάθα, Δυναμική, Κουνταλίνι, Αποκατάστασης, Ράτζα, Norbekov System/Σούφικη, Ruesri Dat Ton/Ταϊλανδέζικη) με δασκάλους εξαιρετικούς Έλληνες και ξένους (μεταξύ αυτών τον André Van Lysebeth, γνωστός και αγαπητός δάσκαλος στην Κεντρική Ευρώπη, Boris Tichanovsky γνωστός και αγαπητός δάσκαλος στην Τσεχία και την Ρωσία, Keawnapa Sripodok γνωστή δασκάλα στην Ταϊλάνδη) και δίδαξε για μια 5ετία στον Καναδά και συνεχίζει στην Ελλάδα.

Στον διαλογισμό και κυρίως στον Ενορατικό διαλογισμό Vipassana εισάχθηκε από τον Αιμίλιο Μπουρατίνο και τον Ταϊλανδό Tai Chi Master Tew Bunang και στην συνέχεια συνέχισε με τον Vichitr Ratna Dhiravamsa, πολύ γνωστό Vipassana Master, Ταϊλανδό, όπου ήταν απεσταλμένος από την Ταϊλανδέζικη κυβέρνηση στην Δύση στην δεκαετία του ’60.

Επίσης έκανε αρκετές απομονώσεις σε γνωστά βουδιστικά μοναστήρια της Ταϊλάνδης.Το 2001 πήρε την άδεια και το χρίσμα να διδάξει Vipassana, από τον δάσκαλό του Dhiravamsa.
Έχει πάνω από 3000 ώρες εκπαίδευσης στην Vipassana και ψυχολογία.
Δίδαξε στον Καναδά και στην Ελλάδα τα τελευταία 12 χρόνια.

Τελειώνοντας την καρριέρα του στην Πληροφορική με τελευταία δουλειά στην NOKIA Finland, Research and Development, ως Design Engineer, το 2003 άρχισε να αναπτύσεται και να σπουδάζει εναλλακτικές θεραπείες.

Σπούδασε Ταϊλανδέζικο μασάζ σε πολύ γνωστά και εξαιρετικά σχολεία
(ITM - International Training Massage School, Loi Kroh Traditional Thai Massage School & Yoga, School of Thai Massage and Health) και δασκάλους μεταξύ των οποίων και ο Master Pichest Boonthume. Έχει πάνω από 700 ώρες εκπαίδευσης και δίδαξε τα τελευταία 12 χρόνια στον Καναδά, στην Ισπανία και στην Ελλάδα.

Το 2007 ο Γιώργος ήρθε σε επαφή με την Θεραπεία Θήτα/Theta Healing® κάνοντας το πρώτο επίπεδο στο Fairmont Hot Springs, της Επαρχίας British Columbia του Καναδά. Την ίδια χρονιά έκανε το δεύτερο επίπεδο στο Εdmonton της επαρχίας Alberta του Καναδά και άρχισε να δουλεύει με μεγάλο ζήλο σε αυτήν την πολύ μοντέρνα αλλά ισχυρή εναλλακτική θεραπεία. Την εποχή εκείνη η μέθοδος αυτή δεν ήταν πολύ διαδεδομένη και υπήρχε μόνο στην Β. Αμερική, οι δε συνεδρίες ξεκινούσαν από τα 200 δολλάρια έκαστη.

Παράλληλα σπούδασε και έχει εμπειρία στην συμβουλευτική, Αναγνώσεις της Αύρας και το Ενεργειακό Σύστημα για ανάκτηση της Ολιστικής Υγείας της πρώην Σοβιετικής Ενωσης ΠΕΠΑ (Περαιτέρω Ενεργοπληροφοριακή Ανάπτυξη) όπου διδασκόταν στους στρατιωτικούς και στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών.

Σπούδασε και έχει εμπειρία στο Reiki (Usui 3ο βαθμό, Chakra, Kundalini και Τantra). Δάσκαλός του είναι ο πολύ γνωστός Ρώσσος Θεραπευτής Boris Tichanovsky.

Είναι ιδρυτής του Κέντρου Ολιστικής Ανάπτυξης και Θεραπείας ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΦΩΣ μαζί με την Μαγδαλένα Μαντά Χοτολεάνου.